RECENZIE

Vybrať si produkt, ktorý vám bude vyhovovať len podľa popisu či obrázku, je niekedy takmer nemožné, najmä v oblasti kozmetiky a výživových doplnkov. Preto pre vás v spolupráci s odborníkmi, ale aj nadšenými kvalitnými blogerov pripravujeme nezávislé recenzie, ktoré vám pomôžu sa zorientovať, či je daný produkt pre vás vhodný či vám viac bude vyhovovať iný.

Autor
Zobraziť produkty
Výraz:Hľadať
Kde hľadať:
Odkedy užívam výrobok Kremelina, veľmi sa zlepšila kvalita mojich nechtov, netrápi ma nafukovanie, mám pravidelnú stolicu a pociťujem, že mám viac energie.
Allnature Kremelina RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Čo vám budem rozprávať, Svačinka do mňa zašla ako Nemci do krytu, skvele ma zasýtili aj bez jogurtu a splnila tak svoj účel.
Allnature Svačinky + Mrazom sušené ovocie RECENZIA
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Pri oboch produktoch sa mi veľmi páči papierový obal, ktorý skutočne oceňujem. Osobne milujem tieto papierové obaly, týmto mi značka Bo.ho doslova pohladila dušu. Papierový obal navyše ešte väčšmi vyzdvihuje to, že sa jedná o prírodnú kozmetiku.
Prírodná dekoratívna kozmetika Bo.ho RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Ak ma lákajú výživové doplnky na vlasy, bývajú to vždy tie s obsahom kolagénu. Ten obsahuje aj Clarie Beauty Hair, čo je úplne prírodný produkt na podporu rastu vlasov.
EuropePharma Clarie beauty hair RECENZIA
Blogerka Fairychain
05.04.2018
Výživový doplnok obsahuje 60 tabliet, čo znamená, že vám tento doplnok stravy vydrží na dva mesiace. Hlavnou pýchou v tomto produkte je vitamín B5 (201% ODD) a vitamín B6 (288% ODD).
Allnature Hair formula 2G RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
20.3.2018
Zjistila jsem, že na provonění celé místnosti stačí pouze jedno krátké stříknutí. Vůně se rozptýlí a vydrží vonět dlouho.
Energy Spiron RECENZIA
Lenka Tichá
20.3.2018
Alpecin posilňuje vlasy priamo pri korienkoch, stimuluje vlasový rast, zabraňuje a zároveň predchádza genetickému úbytku vlasov. Ako vyhovoval našej zákazníčke? Dočítate sa v recenzii.
Šampón Alpecin C1 pre podporu rastu vlasov RECENZIA
Radka Zapletalová
1.3.2018
Marilou BIO je značka, ktorej pôvod môžeme nájsť vo Francúzsku a vraví sa, že francúzsky majú veľmi rady svoju kozmetiku. Ani sa tomu nečudujem. Marilou BIO je totiž 100% prírodná značka a ako má aj v názve, jedná sa o bio kozmetiku.
Marilou BIO Sada pleťovej kozmetiky RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
26.2.2018
Účinný pomocník pri problémoch so ženskými reprodukčnými orgánmi a hormonálnym systémom.
Energy Gynex 30 ml RECENZIA
Ludmila Prokopová
20.2.2018
Tento prášok má naozaj chuť ako zrelé banány a podľa mňa je to jednoduché a prírodné ochucovadlo.
Allnature Banánový prášok BIO 200 g RECENZIA
Blogerka Fairychain
15.2.2018
Dneska pro vás mám značku, která u nás není až tak rozšířená, ale podle mě je to velká škoda, protože bych ji zatím řadila mezi top 3 značky přírodní kosmetiky.
BO.HO kozmetika RECENZIA
Blogerka The word od makeup
8.12.2017
Určite ale môžem potvrdiť, že je viditeľné zlepšenie stavu pokožky, ktorá je hladká a spevnená.
Eveline Slim Extreme 4D Gold sérum na chudnutie a tvarovanie 250 ml RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
29.11.2017
Mrazem sušené ovoce mě natolik uchvátilo, že jsem se rozhodla mu věnovat samostatný článek.
Mrazem sušené ovoce Allnature RECENZE
Blogerka MaruškaVEG
6.11.2017
Musím uznať, že púder bude vhodný pre tie ženy, čo im stačí jemné prepudrovanie a nepotrebujú celodennú fixáciu.
Púder Beige diaphane Bo.ho 4,5 g a Lak na nechty Mystic Bo.ho 5 ml RECENZIA
Blogerka Drews Beauty
3.11.2017
Musím ale uznať, že odkedy krém používam, sama cítim, že mám pleť hydratovanejšiu....
Arganový pleťový krém Diet Esthetic 50 ml a Včelí krém proti vráskam Diet Esthetic 50 ml RECENZIA
Blogerka Drews Beauty
2.11.2017
    Ostatné kategórie: