RECENZIE

Vybrať si produkt, ktorý vám bude vyhovovať len podľa popisu či obrázku, je niekedy takmer nemožné, najmä v oblasti kozmetiky a výživových doplnkov. Preto pre vás v spolupráci s odborníkmi, ale aj nadšenými kvalitnými blogerov pripravujeme nezávislé recenzie, ktoré vám pomôžu sa zorientovať, či je daný produkt pre vás vhodný či vám viac bude vyhovovať iný.

Autor
Zobraziť produkty
Hľadať v kategóriiHľadať
Kde hľadať:
Zoradiť100 produktov
Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Olivia Garden: Hrebeň Ceramic + Ion Supreme Combo Brush Pink RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
6.9.2017
Po použití je pokožka pekne čistá, jemná a hladká a dokonca aj vlásky dokáže zbaviť nečistôt a krásne prevoňať.
Zuccari: Fordren Pancia Piatta Zuccari ploché břicho 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
5.9.2017
Chutili čerešňové cukríky od značky šancu Bernhard blogerce Beauty by K.?
Sanct Bernhard Cukríky BIO čerešňa 170 g RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
7.8.2017
Tiene sú hodvábne ľahučké a ľahko sa nanášajú aj len tak prstom.
Očné tiene Boho green Bo.ho 2,5 g RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
1.8.2017
Je vyrobená na 100% z prírodných ingrediencií, má hebkú krémovú textúru a poskytuje perám hydratáciu a vyživujúcu starostlivosť.
Rúž Groseille Bo.ho 3,5 g RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
1.8.2017
Jemným spôsobom vie tento produkt čistiť pleť tváre i očného okolia, pleť nedráždi a nevysušuje.
Micelárna voda Dermedic Angio Prevent H2O 200 ml RECENZIA
Blogerka FAIRYCHAIN
1.8.2017
Ocenila som jeho používanie predovšetkým na cestách, kde ním rýchlo upokojim slnkom podráždenú a vysušenú pokožku.
Dermedic Linum emolient Záchranný sprej na pokožku 200 ml RECENZIA
Blogerka FAIRYCHAIN
1.8.2017
Po použití je pokožka pekne čistá, jemná a hladká a dokonca aj vlásky dokáže zbaviť nečistôt a krásne prevoňať.
Šampón a sprchový gél s vôňou vanilky a jablká Charlotte Family BIO 500 ml RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
19.6.2017
Chválí si ho i moje mamka, která má už zralejší pleť.
Arganový krém proti vráskám Marilou BIO 50 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
6.6.2017