ČLÁNKY A RECENZIE

Vybrať správny produkt zo sortimentu kozmetiky či doplnkov výživy pre vaše zdravie nie je ľahké. Preto sme pre vás v spolupráci s profesionálmi, recenzentov, doktormi a blogerov pripravili články na najrôznejšie témy a nezávislé recenzie, ktoré vám priblíži chute, dojmy alebo výsledky jednotlivých produktov. Bude tak jednoduchšie vybrať si ten správny výrobok priamo pre vás. Texty sú vhodné pre širokú verejnosť, zaujímavým čítaním však budú aj pre náročných čitateľov.

Autor
Zobraziť produkty
Výraz:Hľadať
Kde hľadať:
Ořechy jako dárek zdarma
Darček - ovocie
Elixi
6.6.2018
Dezodoranty neobsahujú hliníkové soli, iba čisto prírodné esenciálne oleje. Neupcháva teda póry a prirodzené regulačné funkcie pokožky sú plne zachované.
Weleda DEO roll-on citrus a granátové jablko RECENZIA
Bloggerka All My Cosmetics
18.07.2018
Citrusový sprchový krém mě velmi zaujal svou krásnou, nijak nevtíravou vůní pomerančů a citronů, což je skvělé, protože nemám ráda příliš intenzivní vůně.
Weleda sprchové krémy citrus a levanduľa RECENZIA
Bloggerka Lifeasiknowit_katka
10.07.2018
Zelený íl sa v kozmetike i lekárstve používa už niekoľko tisícročí. Čím je tak jedinečný?
Zelený íl - zázrak pre pleť i vlasy
Elixi
10.07.2018
Vypadá jako cukr, sladí jako cukr, ale neobsahuje žádné kalorie.
Erytritol - kráľ medzi alternatívnymi sladidlami
Elixi
29.06.2018
Ketónová diéta sa väčšinou používa na liečbu alebo na prevenciu niektorých chronických ochorení, ako napríklad ochorenie srdca, diabetes a obezity.
Low carb stravovanie
Michaela Hynková
12.06.2018
Vďaka chemickým látkam v potravine, pesticínoch a znečistenom ovzduší sa v segmente usadzujú toxíny, ktoré zaťažujú tlusté črevo a trávenie. Ak je tlusté črevo zanesené premnožením škodlivých látok, nesplní úplne svoju funkciu a ohrozuje celkovú zdravie.
Výhody očisty hrubého čreva
Michaela Hynková
07.06.2018
Odkedy užívam výrobok Kremelina, veľmi sa zlepšila kvalita mojich nechtov, netrápi ma nafukovanie, mám pravidelnú stolicu a pociťujem, že mám viac energie.
Allnature Kremelina RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Čo vám budem rozprávať, Svačinka do mňa zašla ako Nemci do krytu, skvele ma zasýtili aj bez jogurtu a splnila tak svoj účel.
Allnature Svačinky + Mrazom sušené ovocie RECENZIA
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Pri oboch produktoch sa mi veľmi páči papierový obal, ktorý skutočne oceňujem. Osobne milujem tieto papierové obaly, týmto mi značka Bo.ho doslova pohladila dušu. Papierový obal navyše ešte väčšmi vyzdvihuje to, že sa jedná o prírodnú kozmetiku.
Prírodná dekoratívna kozmetika Bo.ho RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Epsomská soľ si počas storočí získala veľkú obľubu. Akým spôsobom ju však používať a aké má na naše telo účinky?
Epsomská soľ
Elixi
24.04.2018
Všetko, čo ste chceli vedieť o ghí - prehľadne v otázkach a odpovediach.
Ghí
Elixi
10.04.2018
Rasca bežne používame v kuchyni, avšak je známy aj v likérnictve, konzervovania a farmáciu, pretože má široké využitie pre ľudské zdravie. Je vhodný pre podporu imunitného systému a očistu organizmu.
Energy Gynex RECENZIA
Blogerka Fairychain
04.06.2018
Rasca bežne používame v kuchyni, avšak je známy aj v likérnictve, konzervovania a farmáciu, pretože má široké využitie pre ľudské zdravie. Je vhodný pre podporu imunitného systému a očistu organizmu.
Sanct Bernhard Čierna rasca kapsule RECENZIA
Blogerka Fairychain
02.05.2018
Ak ste ako ja posadnutí užívaním rôznych zelených doplnkov stravy, pozrite sa po Spiruline. Jedná sa o sinice, ktorej bunková stena je tvorená polysacharidom, ktorý je pre ľudské telo ľahko stráviteľný a tak jeho unikátny živiny sú jednoducho vstrebané.
Allnature Spirulina tablety RECENZIA
Blogerka Fairychain
15.04.2018
Ak ma lákajú výživové doplnky na vlasy, bývajú to vždy tie s obsahom kolagénu. Ten obsahuje aj Clarie Beauty Hair, čo je úplne prírodný produkt na podporu rastu vlasov.
EuropePharma Clarie beauty hair RECENZIA
Blogerka Fairychain
05.04.2018
Výživový doplnok obsahuje 60 tabliet, čo znamená, že vám tento doplnok stravy vydrží na dva mesiace. Hlavnou pýchou v tomto produkte je vitamín B5 (201% ODD) a vitamín B6 (288% ODD).
Allnature Hair formula 2G RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
20.3.2018
Zjistila jsem, že na provonění celé místnosti stačí pouze jedno krátké stříknutí. Vůně se rozptýlí a vydrží vonět dlouho.
Energy Spiron RECENZIA
Lenka Tichá
20.3.2018
Aké môžu byť príčiny únavy a ako sa proti nim účinne brániť, vrátane 11 jednoduchých tipov.
Ako na kvalitný spánok? Poradíme.
Elixi
20.3.2018
Vlasy - koruna krásy. Nie je divu, že veľa z nás túži po dlhých a zdravých vlasoch. Poradíme Vám, ako podporiť a urýchliť ich rast. Výsledky zaručené!
Vlasy nerastú? Vieme, ako im pomôcť!
Elixi
1.3.2018