ČLÁNKY A RECENZIE

Vybrať správny produkt zo sortimentu kozmetiky či doplnkov výživy pre vaše zdravie nie je ľahké. Preto sme pre vás v spolupráci s profesionálmi, recenzentov, doktormi a blogerov pripravili články na najrôznejšie témy a nezávislé recenzie, ktoré vám priblíži chute, dojmy alebo výsledky jednotlivých produktov. Bude tak jednoduchšie vybrať si ten správny výrobok priamo pre vás. Texty sú vhodné pre širokú verejnosť, zaujímavým čítaním však budú aj pre náročných čitateľov.

Autor
Zobraziť produkty
Výraz:Hľadať
Kde hľadať:
Kojící matky, které se chtějí vrátit do práce, studují, jejich miminko se narodilo předčasně nebo jen potřebují větší flexibilitu mohou mléko odstříkat a použít později.
Návod, jak odstříkat a skladovat mateřské mléko
Michaela Hynková
05.09.2018
Dezodoranty neobsahujú hliníkové soli, iba čisto prírodné esenciálne oleje. Neupcháva teda póry a prirodzené regulačné funkcie pokožky sú plne zachované.
Weleda DEO roll-on citrus a granátové jablko RECENZIA
Tereza Župová
05.09.2018
Víte, jak se o své tělo správně starat? V článku najdete plno tipů!
Vaše zdraví je ve vašich rukou!
Tereza Župová
18.07.2018
Dezodoranty neobsahujú hliníkové soli, iba čisto prírodné esenciálne oleje. Neupcháva teda póry a prirodzené regulačné funkcie pokožky sú plne zachované.
Weleda DEO roll-on citrus a granátové jablko RECENZIA
Bloggerka All My Cosmetics
18.07.2018
Kúpeľ v tejto soli uvoľňuje nervový systém, tlmí bolesť chrbta a končatín a celkovo uvoľňuje telo a svalové napätie.
Epsomská soľ Materina dúška RECENZIA
Kosmetickazavislacka
14.8.2018
Lahodné desiate a lyofilizovaný ananás od Allnature vyskúšala bloggerka Kosmetickazavislacka.
Allnature Desiaty a Lyofilizovaný ananás RECENZIA
Kosmetickazavislacka
14.8.2018
Ořechy jako dárek zdarma
Darček - ovocie
Elixi
6.6.2018
Vegetariáni musí viac dbať na to, aby bola ich strava pestrá a hlavne bohatá na bielkoviny.
Zdravé dobroty a doplnky stravy pre vegetariánov
Bloggerka All My Cosmetics
18.08.2018
Citrusový sprchový krém mě velmi zaujal svou krásnou, nijak nevtíravou vůní pomerančů a citronů, což je skvělé, protože nemám ráda příliš intenzivní vůně.
Weleda sprchové krémy citrus a levanduľa RECENZIA
Bloggerka Lifeasiknowit_katka
10.07.2018
Zelený íl sa v kozmetike i lekárstve používa už niekoľko tisícročí. Čím je tak jedinečný?
Zelený íl - zázrak pre pleť i vlasy
Kristýna Mlatečková
10.07.2018
Vypadá jako cukr, sladí jako cukr, ale neobsahuje žádné kalorie.
Erytritol - kráľ medzi alternatívnymi sladidlami
Kristýna Mlatečková
29.06.2018
Ketónová diéta sa väčšinou používa na liečbu alebo na prevenciu niektorých chronických ochorení, ako napríklad ochorenie srdca, diabetes a obezity.
Low carb stravovanie
Michaela Hynková
12.06.2018
Vďaka chemickým látkam v potravine, pesticínoch a znečistenom ovzduší sa v segmente usadzujú toxíny, ktoré zaťažujú tlusté črevo a trávenie. Ak je tlusté črevo zanesené premnožením škodlivých látok, nesplní úplne svoju funkciu a ohrozuje celkovú zdravie.
Výhody očisty hrubého čreva
Michaela Hynková
07.06.2018
Odkedy užívam výrobok Kremelina, veľmi sa zlepšila kvalita mojich nechtov, netrápi ma nafukovanie, mám pravidelnú stolicu a pociťujem, že mám viac energie.
Allnature Kremelina RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
28.05.2018
Čo vám budem rozprávať, Svačinka do mňa zašla ako Nemci do krytu, skvele ma zasýtili aj bez jogurtu a splnila tak svoj účel.
Allnature Svačinky + Mrazom sušené ovocie RECENZIA
Blogerka Kristýna
17.05.2018
Pri oboch produktoch sa mi veľmi páči papierový obal, ktorý skutočne oceňujem. Osobne milujem tieto papierové obaly, týmto mi značka Bo.ho doslova pohladila dušu. Papierový obal navyše ešte väčšmi vyzdvihuje to, že sa jedná o prírodnú kozmetiku.
Prírodná dekoratívna kozmetika Bo.ho RECENZIA
Blogerka Bibiána Navrátil´s
04.05.2018
Epsomská soľ si počas storočí získala veľkú obľubu. Akým spôsobom ju však používať a aké má na naše telo účinky?
Epsomská soľ
Kristýna Mlatečková
24.04.2018
Všetko, čo ste chceli vedieť o ghí - prehľadne v otázkach a odpovediach.
Ghí
Kristýna Mlatečková
10.04.2018
Rasca bežne používame v kuchyni, avšak je známy aj v likérnictve, konzervovania a farmáciu, pretože má široké využitie pre ľudské zdravie. Je vhodný pre podporu imunitného systému a očistu organizmu.
Energy Gynex RECENZIA
Blogerka Fairychain
04.06.2018
Rasca bežne používame v kuchyni, avšak je známy aj v likérnictve, konzervovania a farmáciu, pretože má široké využitie pre ľudské zdravie. Je vhodný pre podporu imunitného systému a očistu organizmu.
Sanct Bernhard Čierna rasca kapsule RECENZIA
Blogerka Fairychain
02.05.2018