ČLÁNKY A RECENZIE

Vybrať správny produkt zo sortimentu kozmetiky či doplnkov výživy pre vaše zdravie nie je ľahké. Preto sme pre vás v spolupráci s profesionálmi, recenzentov, doktormi a blogerov pripravili články na najrôznejšie témy a nezávislé recenzie, ktoré vám priblíži chute, dojmy alebo výsledky jednotlivých produktov. Bude tak jednoduchšie vybrať si ten správny výrobok priamo pre vás. Texty sú vhodné pre širokú verejnosť, zaujímavým čítaním však budú aj pre náročných čitateľov.

Autor
Zobraziť produkty
Hľadať v kategóriiHľadať
Kde hľadať:
Bohužiaľ mnoho ľudí nemá o lepku dostatok informácií a nakupujú predražené jedlo, ktoré nemusí byť vždy zdravé. Dôležité je čítať informácie o zložení na obaloch výrobku a nenechať sa zmiasť reklamou.
Je lepok naozaj taký strašiak?
Michaela Hynková
8.1.2018
Dneska pro vás mám značku, která u nás není až tak rozšířená, ale podle mě je to velká škoda, protože bych ji zatím řadila mezi top 3 značky přírodní kosmetiky.
BO.HO kozmetika RECENZIA
Blogerka The word od makeup
8.12.2017
Určite ale môžem potvrdiť, že je viditeľné zlepšenie stavu pokožky, ktorá je hladká a spevnená.
Eveline Slim Extreme 4D Gold sérum na chudnutie a tvarovanie 250 ml RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
29.11.2017
Pojem diéta je určite známy všetkým, nech už ho skloňujeme akokoľvek. Sú ľudia, ktorí držia rôzne diéty v priebehu kalendárneho roka alebo skúšajú viacero druhov, kým nenájdu ten správny s účinkom. Jedným z druhov diét je aj redukčná diéta.
Redukčná diéta učí trpezlivosti, pevnej vôli a prináša odmenu
Beáta Rampáková
20.11.2017
Cumlík má svoje pre a proti, dieťa upokojuje a pomáha mu uľaviť od boľavého bruška. Väčšina rodičov si nie je istá, kedy je ten správny moment ho odobrať.
Odnaučenie cumlíka - viete, kedy je ten správny čas?
Michaela Hynková
9.11.2017
Mrazem sušené ovoce mě natolik uchvátilo, že jsem se rozhodla mu věnovat samostatný článek.
Mrazem sušené ovoce Allnature RECENZE
Blogerka MaruškaVEG
6.11.2017
Musím uznať, že púder bude vhodný pre tie ženy, čo im stačí jemné prepudrovanie a nepotrebujú celodennú fixáciu.
Púder Beige diaphane Bo.ho 4,5 g a Lak na nechty Mystic Bo.ho 5 ml RECENZIA
Blogerka Drews Beauty
3.11.2017
Musím ale uznať, že odkedy krém používam, sama cítim, že mám pleť hydratovanejšiu....
Arganový pleťový krém Diet Esthetic 50 ml a Včelí krém proti vráskam Diet Esthetic 50 ml RECENZIA
Blogerka Drews Beauty
2.11.2017
Každý deň potrebujeme určité množstvo vitamínov, aby sme boli zdraví. Napríklad vitamín D a vápnik pre zdravé kosti, vitamín C pre silnú imunitu a vitamín A pre dobrý zrak.
Doplnky výživy, ktoré fungujú
Michaela Hynková
19.10.2017
    Ostatné kategórie: