ČLÁNKY A RECENZIE

Vybrať správny produkt zo sortimentu kozmetiky či doplnkov výživy pre vaše zdravie nie je ľahké. Preto sme pre vás v spolupráci s profesionálmi, recenzentov, doktormi a blogerov pripravili články na najrôznejšie témy a nezávislé recenzie, ktoré vám priblíži chute, dojmy alebo výsledky jednotlivých produktov. Bude tak jednoduchšie vybrať si ten správny výrobok priamo pre vás. Texty sú vhodné pre širokú verejnosť, zaujímavým čítaním však budú aj pre náročných čitateľov.

Autor
Zobraziť produkty
Hľadať v kategóriiHľadať
Kde hľadať:
Zoradiť612 produktov
Olej, ktorý dobre poznali už naše babičky a ktorý sa práve teraz opäť teší veľkej popularite, pochádza z obľúbenej okrasnej rastliny. Ide o všestranného pomocníka, ktorý má svoje miesto ako v domácej lekárni, tak aj ako vynikajúca kozmetika
Tajomstvo ricinového oleja
Kateřina Doul
14.9.2017
Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Olivia Garden: Hrebeň Ceramic + Ion Supreme Combo Brush Pink RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
6.9.2017
Po použití je pokožka pekne čistá, jemná a hladká a dokonca aj vlásky dokáže zbaviť nečistôt a krásne prevoňať.
Zuccari: Fordren Pancia Piatta Zuccari ploché břicho 250 ml RECENZE
Blogerka Beauty by K.
5.9.2017
Kvalitná horká čokoláda je plná vitamínov a antioxidantov, ktoré majú pozitívny zdravotný prínos a môžu tiež pomôcť vám schudnúť.
Ste závislí na sladkom? Kvalitná čokoláda vám neuškodí
Michaela Hynková
4.9.2017
Tehotenstvo je obdobie, kedy sa mení ženské telo a vytvára sa úplne nový organizmus. To si žiada veľa energie a bez vitamínov sa nezaobídeme. Aké sú najlepšie vitamíny pre tehotné?
Vitamíny v tehotenstve
Šárka Stuchlíková
29.8.2017
Máte radi sušené ovocie? Možno ste sa už stretli s termínom lyofilizované ovocie, ktoré prinieslo revolúciu v sušení ovocia. Ak vám tento termín dosiaľ ale nič nehovoril, radi vám ho v dnešnom článku viac priblížime.
Čo znamená lyofilizované ovocie?
Kateřina Doul
24.8.2017
Príčinou zlej metabolickej funkcie je nedostatok pohybu, stres a zlá strava, takže je dobré dodržiavať 9 základných odporúčaní odborníkov v oblasti výživy na ovplyvnenie intenzity metabolizmu.
Pôst: ideálne naštartovanie metabolizmu
Michaela Hynková
21.8.2017
Na pleti len ľahko chladí, nezasychá, nemizne, nepne. Zmyť ide ľahko.
Pleťová maska s výťažkami z mora pre regeneráciu pleti Marilou BIO 75 ml RECENZIA
Blogerka Na vlastní kůži
17.8.2017
Chutili čerešňové cukríky od značky šancu Bernhard blogerce Beauty by K.?
Sanct Bernhard Cukríky BIO čerešňa 170 g RECENZIA
Blogerka Beauty by K.
7.8.2017
    Ostatné kategórie: